Katalog turistične ponudbe občine Ivančna Gorica

Eden od rezultatov operacije je tudi novi katalog turistične ponudbe naše občine. V katalogu smo izpostavili 10 top turističnih točk, v rubriki Prijetna in domača doživetja so predstavljeni novi integralni turistični produkti, kot dodatek pa je objavljen še zemljevid in imenik turističnih ponudnikov, tako da naši in vaši gostje z naše občine ne bodo odšli samo polni novih vtisov iz različnih unikatnih doživetij, pač pa bodo bogatejši tudi za kakšno posebno kulinarično doživetje in navdihujoče izkušnje z nastanitvijo in prenočevanjem.

KATALOG gOVORI VEČ JEZIKOV

Za vaše goste z drugih držav smo pripravili katalog v angleškem, nemškem in italijanskem jeziku. Pošljete jim lahko povezavo do spletne različice ali pa ga prenesete in pošljete po elektronski pošti.

O Katalogu

 

Zavedamo se, da bo glede vsebine z vaše strani veliko sugestij in priporočil. Objavljena različica kataloga predstavlja prvo različico in v vseh prihodnjih ga bomo lahko vsebinsko še obogatili z novimi doživetji in ponudbo.

Zavedamo se, da je turizem razvijajoče se področje, ki prinaša nove navdihujoče zgodbe in vse bolj atraktivno in inovativnejšo ponudbo enostavnih in sestavljenih turističnih produktov, s katerimi nagovarjamo pričakovanja rednih in novih gostov.

Zato je tudi katalog turistične ponudbe razvijajoče se komunikacijsko orodje in ne le enkratna slika nekega časa in prostora.

Franc Fritz Murgelj

PISMO BRALCU KATALOGA

 

Dobrodošli v deželi, kjer so dnevi obsijani s spomini in prepredeni s skrivnostnimi zgodbami starih časov.

Dobrodošli v deželi mehkih dolenjskih gričev in prijetnih ljudi, ki vas bodo sprejeli odprtih rok in nasmejanih obrazov.

Morda se vam bo zdelo, da se tukaj ustavi čas in da vsak korak pripoveduje svojo zgodbo o življenju nekoč in o modrostih sobivanja z naravo.

Zato, pridite k nam.

Odkrivajte skrite bisere, okrepčajte telo in duha in se prepustite doživetjem naše prijetne in domače dežele.

Dragica Šteh

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

»Sofinanciranje s sredstvi EU – Evropskega sklada za regionalni razvoj v višini 39.843,10 EUR.«
»Sofinanciranje s sredstvi državnega proračuna za kohezijsko politiko v višini 9.960,77 EUR.«

WWW.EU-SKLADI.SI

Občinska turistična zveza

Ivančna Gorica

Občinska turistična zveza
Ivančna Gorica